Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia “Vivim del Cuentu” porta a Moja una original llegenda de Sant Jordi

Es van omplir les 55 places permeses al pati de la capella

dilluns 19 abril 2021

L’Ateneu Mogenc “Fem poble” ha ofert una primera valoració del tot positiva de l’espectacle que organitzaven aquest dissabte, amb la programació dels “contes desexplicats” a càrrec de la companyia “Vivim del Cuentu”. Totes les places disponibles al pati de la capella de Sant Cugat en compliment de la normativa Covid, fins a 55, es van omplir.

Els “Vivim del Cuentu” van representar una divertida versió de la llegenda de Sant Jordi que va fer riure a tots els assistents.   Tant el públic com els artistes coincidien en valorar que l’espai era “un luxe” com a escenari d’espectacles de petit format.

Els contes desexplicats dels “Vivim del Cuentu” estan publicats per editorial Baula. És una col•lecció que desperta la curiositat amb relats originals i alternatius, fent reflexionar i replantejar valors, tot desenvolupant l’esperit crític. 

Des de l’Ateneu Mogenc han expressat que estan molt contents “ per la bona resposta i pels comentaris rebuts de part  de les famílies assistents, felicitant-nos per la iniciativa i animant-nos a seguir oferint activitats”. Molts comentaris dels assistents reconeixien  l’esforç de l’entitat per d’adaptar-se a la situació de pandèmia i seguir oferint activitats. 

Document Actions