Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els contes amb piano també acampen al castell

“Remenat de contes i piano”, amb Elisabet Ulibarri i Òscar Igual, aquest dissabte a les 22:00h a la Trobada d’Olèrdola
Elisabet Ulibarri
Elisabet Ulibarri

dilluns 02 juny 2014

Entrar en un bosc sense por als monstres, buscar un pastís que s’escapa o visitar una lluna que no sempre està al mateix lloc. Tot això i moltes coses més hi caben en el variat “Remenat de contes i piano” que Elisabet Ulibarri i Òscar Igual conduiran dissabte, a les 10 de la nit, a la Trobada d’Olèrdola. L’activitat és una de les novetats que s’incorporen a la programació en aquesta 34a edició de la Trobada, amb la voluntat d’atraure dissabte a la nit a més públic al Conjunt Monumental i oferir una activitat familiar, també pensant en els grups que acampen al Castell durant la Trobada.

Elisabet Ulibarri narrarà les històries i Òscar Igual tindrà cura de l’acompanyament al piano. I ja avancen que hi haurà de tot una mica. Acció i dinamisme per començar, així com tranquil·litat per anar acabant i acompanyar el son dels més petits. Elisabet Ulibarri anuncia que hi haurà molta diversió i explicava que “són contes que volen molt de dinamisme”.(àudio)

El fet d’explicar contes amb l’acompanyament del piano contribueix a donar a la sessió major ritme. (àudio)

Aquest remenat de contes amb piano no descuidarà contes juganers, històries clàssiques o d’altres que també convidaran a reflexionar als adults, com la narració que es dedica a les presses de la nostra vida quotidiana.(àudio)

Elisabet Ulibarri assenyala que per explicar contes cal estar oberts a tot el que passi al voltant. És per això que dissabte es té en compte el lloc on es fa la sessió i que els contes s’expliquen a l’aire lliure.

Escolta l'entrevista a Elisaber Ulibarri, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions