Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja adapten la seva activitat en aquesta Festa Major, amb versos retransmesos per la ràdio i un encesa simultània en diferents carrers

Aquest dijous també organitzen un taller de fanalets i dissabte un concurs de dibuix infantil
Imatge d'arxiu dels Diables de Moja
Imatge d'arxiu dels Diables de Moja

dimecres 21 juliol 2021

Els Diables de Moja han adaptat l’activitat que organitzen per aquesta Festa Major 2021 a les indicacions sanitàries, sense renunciar a tenir una presència destacada en la programació. Aquest dilluns, a través de Canal 20-Ràdio Olèrdola, es va poder escoltar un col·loqui amb exdiables i membres en actiu de la colla, en motiu del 40è aniversari de la fundació del grup. També organitzen dues propostes dirigides als infants. El dijous, des de les 18 i fins les 20.30h, tenen cura d’un taller infantil de construcció de fanalets que es realitzarà a la rambla Pau Casals. En aquest mateix emplaçament, dissabte de 10 fins a les 12.00h, organitzen un concurs de dibuix infantil. Hi haurà entrega de premis i els dibuixos estaran exposats a la façana del Local Nou.

Abans d’aquestes dues propostes, divendres a les 9 de la nit, s’emetran per Canal 20-Ràdio Olèrdola els versos diabòlics. Els Diables han descartat fer aquest clàssic acte de la Festa Major en un espai públic, però no han volgut deixar sense versots satírics aquesta Festa Major 2021.

I dissabte els Diables no faltaran en els balls de lluïment que s’oferiran a la rambla Catalunya, a partir de les 19.15h. I a les 10 de la nit faran una encesa simultània simbòlica en diferents carrers del poble.

Josep Sesma, cap de colla dels Diables, explicava en el programa “Vine a la Festa!”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, que després d’un any dur havien pensat en oferir activitats que fomentessin l’esperit d’equip.(àudio)

Aquest any no han obert convocatòria per formar part dels Diables petits. Esperen a que passi la Festa Major per plantejar-se l’organització d’una nova crida per ingressar a la colla.(àudio)

Escolta l’entrevista a Josep Sesma realitzada per en Enric Vidal i Marc Paredes, en el programa “Vine a la Festa!” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions