Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja anuncien que el Correfoc de dissabte tindrà un final espectacular

L’acte s’inscriu dins les Festes de Sant Macari i “Els Cabrons de Vilanova del Camí” són la colla convidada
Un Correfoc memorable va ser el del 30è aniversari (foto: Diables Moja)
Un Correfoc memorable va ser el del 30è aniversari (foto: Diables Moja)

dijous 16 gener 2014

Les festes d’hivern de Moja també tenen el foc dels Diables. Aquest dissabte a la nit, dins dels actes de les Festes de Sant Macari, els Diables de Moja organitzen un Correfoc ple de pirotècnia. Anuncien que serà lluït i que tindrà un final espectacular. Per a fer-ho possible, es comptarà amb la colla de Diables grans, els Diables petits i el Drac de Moja, a més de la participació com a colla convidada d’ “Els Cabrons de Vilanova del Camí”. La sortida serà a les 9 de la nit, des de la plaça de l’Església. Se seguirà el recorregut de l’any passat i en acabar, de nou a la plaça de l’Església, el final es preveu que sigui ben intens, tal i com assenyala el cap de colla dels Diables de Moja, Txus Búrdalo.(àudio)

Pels Diables, el Correfoc és un acte ben especial. Són els protagonistes i poden anar al seu ritme, durant un horari que facilita que el foc llueixi.(àudio)

El recorregut del Correfoc es manté respecte l’any passat. Després de començar per la plaça de l’Església, es continua pels carrers de Lluís Companys, Santa Maria, Penyafel, Rafael Casanovas, Santa Llúcia, Francesc Macià, Sant Joan, La Carrerada, plaça Major, Santa Maria, Lluís Companys per acabar de nou a la plaça de l’Església. Txus Búrdalo recomanava a tothom que vagi preparat per a “gaudir del foc i ballar amb els diables.(àudio)

El Correfoc d’aquest dissabte és el primer acte públic que la colla organitza després de la capta per a vendre el calendari eròtic-festiu que han editat. El calendari encara es pot adquirir a La Cassoleta de Sant Jaume, a Moja, i a Vilafranca a l’administració de loteria del barri de Sant Julià i a La Fornal.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions