Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja aporten el toc del tabal tradicional en la Timbalada d’Olivella

Va ser una de les 7 agrupacions que dissabte a la tarda participaven en la 12a edició d’aquesta trobada

dimecres 24 octubre 2018

La colla dels Diables de Moja va participar dissabte a la tarda en la 12a Timbalada d’Olivella, formant part de les set  colles convidades que van contribuir a fer una cercavila ben ensordidora. Malgrat l’ambient refrescant , ni les colles participants ni el públic assistent van dubtar en seguir els ritmes dels diferents grups.

Isa Romero, cap de colla de la Canalla d’Olivella, explicava que per a poder tenir més espai per acollir l’activitat, la Timbalada es va traslladar fa uns anys del nucli històric d’Olivella per  a fer-se a Mas Milà. (àudio)

Tot i que les batucades serien les protagonistes de la jornada, la colla d’Olivella volia comptar amb aspectes tradicionals. Aquests tocs van ser interpretats pels membres Timbalers de la colla de Diables de Moja, els quals no van dubtar a fer ballar a tota la plaça al final de l’acte amb la seva interpretació de la “muiñeria do molete”.

Isa Romero  destacava el desig de voler comptar amb aquest toc més tradicional que li donaria un caire diferent a la Timbalada. (àudio)

Des de la colla dels Diables de Moja es vol agrair de manera molt especial el tracte rebut i la gran acollida en tot moment.

Escolta l'entrevista a Isa Romero, realitzada per Josep Sesma i emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions