Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja assoleixen recaptar prop de 1.000 euros en el 5è Bingo Popular

Els generosos premis i la bona afluència de públic, dues de les notes destacades d’aquesta activitat
Els premis van estar força repartits
Els premis van estar força repartits

dilluns 13 maig 2013

Premis tan atractius com un pernil, un viatge en globus o àpats en restaurants, es van poder obtenir dissabte a la tarda al Local Nou de Moja en el 5è Bingo Popular dels Diables. El Bingo es va celebrar entre dos quarts de sis de la tarda i fins gairebé les 10 de la nit, culminant amb un bingo especial ben farcit d’obsequis.

En aquesta edició del Bingo Popular es va registrar una bona afluència de públic, però l’assistència no va ser tan nombrosa com la de l’any passat. Un dels diables que va conduir la sessió del bingo va ser en Lucas Márquez, que oferia un primer balanç satisfactori, tant per l’afluència com per la bona estona que s’havia fet passar als assistents. (àudio)

Gràcies a l’aportació de fins a 74 col.laboradors es van poder repartir 13 bingos, amb premis ben variats. Lucas Márquez ens subratllava que els premis no eren “qualsevol cosa”.(àudio)

Els Diables de Moja estimen que haurien obtingut una recaptació propera als 1.000 euros, sumant els diners obtinguts per la venda de cartrons i per la recaptació de la barra. Els diables busquen obtenir recursos per a les seves activitats de Festa Major però també compleixen la funció d’oferir una activitat al poble, tal i com recorda Lucas Márquez.(àudio)

Els Diables de Moja ja preparen novetats per incorporar en l’apartat pirotècnic que protagonitzen durant la Festa Major del poble. Però també mantenen intacte la seva voluntat de seguir oferint de forma puntual, durant la resta de l’any, actes al poble com aquest animat Bingo Popular registrat dissabte a la tarda.

Escolta l'entrevista a Lucas Márquez, realitzada per Lucas Márquez, clicant aquí

 

Document Actions