Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja comencen temporada amb una calçotada de germanor

Volen seguir fent sortides i preveuen oferir una Festa Major més lluïda

dijous 03 maig 2018

La colla dels Diables de Moja es reunia diumenge, per tal de celebrar la seva tradicional calçotada. Aquest acte que compta amb diverses edicions, pretén que els diferents integrants es coneguin en un ambient més distès i anar definint petits detalls del que podria suposar la nova temporada.

Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, resumia que actes com la calçotada permeten “fer colla”.(àudio)CalotadaDiables2.jpg

Díaz valorava que la colla havia superat els objectius que s’havia fixat el 2017, en un any d’estrena de la nova Junta. Es van poder fer fins a 6 sortides i afrontar el canvi de model d’atorgament de subvencions municipals. El cap de colla dels Diables de Moja assenyala que les facultats que es poden trobar les colles de foc del municipi per a poder complir amb els requisits fixats per a justificar les subvencions municipals.(àudio)

Ferran Díaz avança alguna pista del que podrà suposar aquest any 2018 per la colla, assegurant el propòsit de mantenir el calendari d’actes habitual amb la possible incorporació d’alguna novetat. Tenen la voluntat d’oferir una Festa Major “una mica més lluïda” i d’ampliar la xifra de sortides confirmades. Fins ara ja en tenen dues de concertades, a Pacs i Vilanova.(àudio)

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Ferran Díaz, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions