Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja comptaran amb 3 colles convidades en el correfoc de les Festes de Sant Macari

Seran els diables de Sant Pere Nord de Terrassa, Rubeo Diablorum de Rubí i Petits Sexes Foc de Sant Cugat Sesgarrigues

dimarts 16 gener 2018

Dins dels actes de la Festa Major d’hivern de Moja, la colla dels Diables de Moja està treballant per celebrar el seu correfoc aquest dissabte 20 de gener, amb sortida a les 18:30h des de la plaça de l’Església. Tot i que les festes de Sant Macari acostumen a ser una mica més discretes pel que fa a actes de foc, enguany la colla està preparant una cercavila amb fins a 3 colles convidades i una bèstia de foc.

Així, gràcies a les sortides fetes els darrers mesos, aquest correfoc d’hivern a Moja pot  comptar amb les colles dels Diables del barri de Sant Pere Nord de Terrassa, Rubeo Diablorum de Rubí i la seva bèstia el Cap Ullu. A la vegada, la colla dels Diables petits de Moja rebrà als Petits Sexes Foc de Sant Cugat Sesgarrigues. Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, explica que la nova junta no s’esperava fa un any poder organitzar un correfoc d’aquesta envergadura per les festes de Sant Macari.(àudio)

Mobilitzar un total de 3 colles de diables, 2 de infantils i dues besties, suposa un gran esforç a nivell d’organització.  Tal i com comenta Ferran Díaz, és una feina en la que ja es porta treballant força temps.(àudio)

La colla fa una crida perquè qui vulgui gaudir d’un sonat correfoc, els acompanyi aquest dissabte a les 18:30h. a la plaça de l’Església, moment que s’iniciarà la cercavila que recorrerà els carrers del poble. Després de deixar la plaça Esglèsia, es passarà pels carrers  Lluis Companys, Santa Maria, Penyafel, Rafael Casanovas, La Parra, La Carrerada, plaça Major, carrers Santa Maria, i Lluis Companys, per acabar de nou a la plaça de l’Església.

Escolta l’entrevista realitzada per Josep Sesma a Ferran Díaz, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions