Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja enllesteixen els preparatius dels actes que organitzen per Festa Major

Anuncien que han recuperat un “disseny diabòlic” per la samarreta de la capta de dijous que ve
Els Diables preparen sorpreses pirotècniques per la Festa del Foc
Els Diables preparen sorpreses pirotècniques per la Festa del Foc

divendres 19 juliol 2013

La Festa Major de Moja és possible gràcies a moltes aportacions individuals i col·lectives de treball voluntari. Entre aquestes contribucions desinteressades a la festa cal destacar l’actiu paper que de nou tornaran a jugar els Diables. Preparen activitats ben variades com la coorganització d’un partit de futbol, una capta pròpia per oferir la venda d’una samarreta, l’atractiva Festa del Foc de divendres o bé la timbarada del dissabte. Txus Burdalo, cap de colla dels Diables, destaca que sempre intenten superar-se i oferir sorpreses. (àudio)

El primer dels actes que compten amb una implicació directa dels Diables és el partit de solters contra casats, organitzat conjuntament amb l’AE Moja a dos quarts de 8 del vespre de dimarts. Dijous anuncien que la capta canvia el final del seu recorregut per acabar a La Xarxa. Enguany oferiran samarretes d’un disseny “més diabòlic”.(àudio)

El propòsit dels Diables és el d’aproximar-se a les 350 samarretes venudes, amb la qual cosa ja assolirien cobrir les despeses que els hi suposa la Festa Major. I d’inversió en fan perquè tothom pugui gaudir de la festa, sobretot el divendres per la Festa del Foc. Txus Burdalo anuncia un espectacle pirotècnic especial i recomana no perdre’s els versots diabòlics,amb novetats i de nou amb un alt contingut de teatralitat.(àudio)

Un acte que rep un major impuls aquest any per part dels Diables és també la Timbarada. S’amplia la presència d’agrupacions i es comptarà amb fins a 15 colles convidades. Es recupera la paella, al Local Nou, com a àpat que compartiran els participants i es disposarà de fins a 9 parades que els veïns ofereixen perquè els Diables i els seu seguici puguin refrescar-se. Txus Burdalo agraeix l’aportació que fan els veïns que posen parada i recordava que la timbarada és oberta a tothom. No cal ser membre de cap de les colles convidades per poder fer aquest animat recorregut pel poble tocant el timbal.(àudio)

Dissabte a la tarda els Diables de Moja han convidat un grup que enriquirà la cercavila: Les espurnes de la Ràpita. Diumenge al migdia, el darrer dels actes en què hi prendran part per la Festa Major de 2013 serà l’exhibició del migdia a la Fira d’artesania. En aquesta activitats programada a rambla Catalunya hi participaran els diables petits.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions