Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja es despullen en un calendari

El propòsit és el d’obtenir ingressos per a fer front a les retallades i no rebaixar la seva activitat
Txus Búrdalo, cap de colla, en una imatge promocional del calendari
Txus Búrdalo, cap de colla, en una imatge promocional del calendari

dimarts 26 novembre 2013

Els Diables de Moja editen un calendari per l’any 2014 ben especial. Hi apareixen despullats una vintenta d’ integrants de la colla. L’entitat ha definit el treball com a “calendari nudista, eròtic, còmic i reivindicatiu”. La voluntat és la de recollir fons perquè no volen que les retallades en cultura els hi obliguin a reduir la seva activitat, tal i com ens explicava el cap de colla dels Diables de Moja, Txus Búrdalo.(àudio)

Búrdalo assenyala que en les fotografies “no s’arriben a veure les parts íntimes” i ens assegura que no van tenir problemes per a que la colla s’impliqués i fes realitat aquest “calendari Erótico -Diabòlic 2014”.(àudio)

Les fotografies d'estudi han estat fetes per dos integrants l'Associació Fotogràfica de Moja (AFM) que són membres de la colla i s’ha comptat amb la col·laboració de PARMA dissenys. Txus Búrdalo anuncia que han editat 300 exemplars, però que no descarten poder-ne fer més reimpressions.(àudio)

Per un mòdic preu de 10€, el calendari es posarà a la venda a partir del 5 de desembre a Moja al bar "La Cassoleta de Sant Jaume" i a Vilafranca en l’administració de loteria de Sant Julià i a La Fornal. La colla també ha anunciat que realitzarà una Capta el proper dissabte 14 de desembre que s'iniciarà a les 17:00h des de la plaça de l'Església i que recorrerà els carrers de Moja. Si fem cas de la repercussió que la iniciativa està tenint aquests darrers dies en les xarxes socials, les vendes seran tot un èxit. Un bon exemple d’això és que aquest dimarts al matí ja s’havien superat les 1.100 descàrregues del vídeo que mostra el making off del calendari. http://www.youtube.com/watch?v=PFm9PoJBC68

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions