Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja feien dissabte la festa de les famílies

Les famílies dels diables petits participaven en una gimcana i en un dinar de germanor

dimecres 20 setembre 2017

Dissabte la colla dels Diables petits sorprenia el poble de Moja amb la ja tradicional Festa de les famílies. Tot i ser un acte poc habitual per una colla de Diables, la colla busca amb aquestes activitats reforçar i potenciar el companyerisme, l’amistat, el respecte i el treball en equip, tal i com apuntava una de les responsables de l’activitat, Alba Barbosa.(àudio)

Enguany l’acte comptava amb l’organització d’una gimcana pels carrers del poble, on tot passejant per racons emblemàtics o significatius del poble s’havien de superar un seguit de proves molt divertides. Els grups, integrats per pares i diables petits, s’ho van passar d’allò més bé per superar els 5 reptes proposats. L’acte va acabar amb diferents jocs a la rambla Pau Casals, i un gran dinar per a tots els participants.FestaDiables2.jpg

La valoració era molt positiva perquè l’activitat havia permès fer colla, però els hi hagués agradat comptar amb més famílies.(àudio)

Els integrants de l’equip verd, les famílies Varela Márquez i Rodríguez Morales,  expliquen les experiències viscudes en aquesta gimcana. Algunes de les proves també tenien a veure amb tradicions del poble, com la dels “Nicolaus” i les “Llúcies”. Fruit d’això és l’anècdota que a continuació ens comenten.(àudio)

La colla dels Diables petits tampoc deixa de treballar i ja prepara la seva propera sortida a finals d’octubre al poble de Sant Cugat.

Escolta les entrevistes realitzades per Josep Sesma a una de les famílies participants i a Alba Barbosa

Document Actions