Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja oferiran una samarreta amb tots els balls durant la Capta i divendres la rambla Catalunya acollirà un concert de rock

Són dues de les novetats que han explicat els Diables de Moja i la Comissió de Festes al programa “Penedès en Xarxa”
Clara Vallvé, Ferran Díaz i Ingrid Gras
Clara Vallvé, Ferran Díaz i Ingrid Gras

dimarts 23 juliol 2019

 

Dins dels actes de la Festa Major d’aquest 2019, la Comissió de Festes de Moja organitza un concert de rock, el divendres a la nit, a la rambla Catalunya. L’oferirà el grup “The Acoustic Plan”, a partir de la una de la nit, amb un repertori format per temes dels Rolling Stone, Guns N’Roses, Pink Floyd, Prince, Tina Turner o U2. Segons han explicat dues de les integrants de la Comissió de Festes, Ingrid Gras i Clara Vallvé, en una entrevista al mazagín Penedès en Xarxa , la voluntat d’ubicar aquesta proposta musical a la rambla Catalunya és la de “diversificar  espais”. Així, aquest 2019 no es programa a la pista l’empalmada que en altres edicions s’havia realitzat a la pista poliesportiva, sota l’organització del Grup de Joves.

Ferran Díaz, cap de colla dels Diables, també ha anunciat en l’entrevista que enguany en la Capta dels Diables s’oferirà als veïns la compra d’una samarreta que “engloba” tots els balls de la Festa Major. L’inici de la Capta s’ha programat a les 7 de la tarda de dijous ,amb sortida des de la plaça de l’Església i la previsió de recórrer  tots els carrers del poble.

Abans d’aquests actes, dimecres s’han programat propostes atractives com un torneig de tennis taula i la novetat d’organitzar un torneig de “Beyblade burts” adreçat a infants de 8 fins a 12 anys. Una d eles apostes destacades en la programació d’espectacles per aquesta Festa Major arribarà la mateixa nit del dimecres, a la rambla Pau Casals, amb un espectacle de màgia a càrrec del “Mag Fèlix”. Si es disposa del tiquet inclòs en el programa, l’entrada és gratuïta per a tota la unitat familiar. Si no es disposa d’aquest tiquet, el donatiu haurà de ser de 5€.

Pots escoltar l'entrevista accedint al podcast del programa "Penedès en Xarxa"

Document Actions