Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja, en el 33è aniversari de la colla del barri de Sant Pere Nord de Terrassa

Participaven dissabte en un correfoc, en la primera sortida que ha realitzat la colla amb la nova Junta

dijous 01 juny 2017

La colla de Diables del barri de Terrassa de Sant Pere Nord va comptar amb la participació dels Diables de Moja per celebrar el seu 33è aniversari, aquest dissabte. Per l’agrupació de Moja, aquesta era la primera sortida amb la nova Junta de la colla.

Tal i com es va anunciar fa uns dies, l’activitat dins dels Diables de Moja és frenètica, fins i tot abans de Festa Major. La colla de Terrassa va voler celebrar el seu 33è aniversari juntament amb la colla de Barberà i Moja.

Per una colla modesta com la de Moja, una sortida així suposa un gran esforç a l’hora de desplaçar efectius, material i tenir-ho tot a punt. La colla rebia amb  gran sorpresa poder comptar amb la invitació de colles de localitats més grans.  Un dels membres de la nova Junta, Carles Treviño, destacava que havien pogut salvar algun inconvenient tècnic i al final la sortida havia anat molt bé.(àudio)DiablesTerrassa2.JPG

Marc Domènech, també de la Junta dels Diables, explicava que per a ells assumir aquesta primera sortida al capdavant de la colla els hi havia resultat més fácil del que s’imaginaven.(àudio)

La colla de Moja ha destacat que l’acollida va ser del tot immillorable. També han posat l’accent en la gran afinitat que van tenir amb la colla de Barberà, compartint diversos tocs de timbal. El recorregut va estar marcat per la gran quantitat de carrers amples, i la gran participació del veïnat que acompanyava el trajecte dels diables a cada cantonada.

Èric González, cap de colla dels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa, explicava que havien contactat amb la colla de Moja a partir de les xarxes socials. La colla també té moltes ganes de conèixer el poble de Moja i poder gaudir d’una gran nit de foc.(àudio)

Els Diables de Moja han planificat una nova sortida pel proper 30 de juny, en aquest cas a Rubí.

Escolta les entrevistes realitzades per Josep Sesma, emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions