Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja preparen el seu 35è aniversari

Anuncien un gran correfoc i una exposició per a commemorar els seus 35 anys d'història

dilluns 27 abril 2015

Els Diables de Moja escalfen motors per celebrar amb força aquest any el seu 35è aniversari. Durant la Festa Major de Moja, per Sant Jaume, es viuran alguns dels actes més especials que preparen. Però també anuncien altres activitats commemoratives per a donar lluïment a l’aniversari en altres moments de l’any.

Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, recordava que des de fa cinc anys la colla integra el Drac i compta també amb la “pedrera” dels Diables Petits. Per Búrdalo, “el companyerisme i el bon ambient” marquen la identitat de la colla en aquests 35 anys d’història.(àudio)

Els Diables de Moja passen per ser una de les entitats més dinàmiques el teixit cultural actiu a Olèrdola. Per l’entitat han passat centenars de joves i la seva vitalitat és encomanadissa. Per Búrdalo, no hi ha fórmules secretes. Sí que assenyala que transmeten imatge festa i miren de mantenir les bases de “bon rotllo” que caracteritza la colla des dels inicis.(àudio)

Després de la Festa Major d’Hivern, els Diables de Moja s’han dedicat a idear els preparatius dels actes d’aniversari. Una cita assenyalada que preparen és la de poder oferir un gran correfoc. (àudio)

Una altra de les propostes que contemplen és la de muntar una exposició , abans de la Festa Major, per mostrar la trajectòria dels Diables.(àudio)

Aquest 2015 també serà especial pels diables perquè se celebraran els 15 anys de Timbarada. En aquest cas es pretén convidar a les colles van participar en les primeres edicions.

Tota la informació, a la web dels Diables de Moja.

Escolta l’entrevista de Josep Sesma a Txus Búrdalo, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions