Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja preparen la celebració del seu 35è aniversari

La colla ha gestionat el bar de la Trobada aquest 2014 i participaran a Barcelona en les festes de Gràcia

dimarts 10 juny 2014

Els Diables de Moja celebraran l’any que ve el seu 35è aniversari. Per a donar lluïment als actes de commemoració de l’efemèride, la colla actua amb previsió i està buscant recursos amb l’activisme que els caracteritza. La Trobada d’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana, va ser una bona mostra d’això. Els Diables van ser l’entitat que enguany assumia la gestió de la barra del bar. Ho van fer amb dinamisme i van saber-ne treure profit. El cap de colla dels Diables de Moja, Txus Búrdalo, anunciava que preveia que s’haurien superat els 1.000 euros de benefici que es destinaran als actes de celebració de l’aniversari.(àudio)

La Trobada va ser un èxit de participació i d’això en donen fe els Diables, que van esgotar existències i fins i tot van haver de comprar el mateix diumenge algunes begudes més. Ells van assumir la feina de cuinar les 400 botifarres servides durant el dissabte a la tarda. Un dels moments de la Trobada que serà recordat pels Diables es va viure el migdia de diumenge. Els Diables oferien una “hora feliç”: per només un euro hi havia cervesa o refresc i una de les croquetes de la Blasa. Les 300 croquetes preparades es van esgotar en només tres quarts d’hora. Txus Búrdalo indicava que, a diferència de l’any passat, s’havien beneficiat del bon temps. També comparava l’actual ambient familiar de l’acampada a la Trobada amb el to més juvenil que tenia aquesta activitat fa uns anys. (àudio)

Als Diables de Moja se’ls hi gira molta feina aquest estiu. Ara afronten els preparatius de la Festa Major de Moja i després, a mitjans d’agost, participaran en el correfoc de les festes de Gràcia, a Barcelona.(àudio)

Tal i com destacava el mateix Txus Búrdalo, la Trobada , a més de servir per a obtenir recursos per la colla, també ha comportat viure una activitat que fa grup i que permet que els Diables s’ho passin bé.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions