Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja preparen per Festa Major una exposició amb records dels 37 anys de la colla

L’entitat fa una crida per tal de trobar el primer programa de Festa Major on apareixen els Diables de Moja
Ferran Díaz, cap de colla dels Diables, davant la vitrina de l'exposició
Ferran Díaz, cap de colla dels Diables, davant la vitrina de l'exposició

dilluns 17 juliol 2017

Preparant la Festa Major d’enguany, la colla dels Diables de Moja ha volgut condicionar un espai que es podrà començar a visitar aquest dies previs a la festa. Aquest aparador diabòlic estarà ubicat al Centre Cívic La Xarxa, i recollirà aquests 37 anys de trajectòria mostrant els obsequis i records.

Tal i com apuntava el seu actual cap de colla, Ferran Díaz, “37 anys d’història suposen molts caps de colla, moltes hores de dedicació i treball. Aquesta vitrina vol intentar projectar tot aquest esforç i agrair a tots els membres que han passat per la colla i els seus caps de colla”.

En aquesta vitrina es poden trobar un recull de premis i obsequis de trobades de Diables, intercanvis, aniversaris de colles, obsequis donats a les Timbarades i algun element identificatiu de la colla.

Qui s’acosti pel Centre Cívic La Xarxa per la Festa Major podrà observar elements tan curiosos com: un obsequi en record de la IX Trobada de Diables de Catalunya (1989), la 3a Trobada de Diables de l’Alt Penedès (1994), la concentració de Diables realitzada a Sant Martí Sarroca (1999), l’aniversari de la Dragona de Roquetes... i un munt de sorpreses més.

Els Diables anima a tothom a “no perdre l’ocasió de fer un tomb per la història de la nostra colla, la colla de tots”.

La colla també fa una crida per tal de trobar el primer programa de festa major on apareixen els Diables de Moja. Ha de ser la de l’any 1980, però no estan segurs si figuren en la programació de la Festa Major d’estiu o en la d’hivern. Qualsevol persona que tingui informació al respecte o pugui facilitar el material, es pot posar en contacte amb l’entitat a través de l’adreça de correu electrònic diablesdemoja@gmail.com , o bé deixar una carta amb les seves dades a la bústia dels Diables, al Centre  Cívic La Xarxa.

Document Actions