Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja preparen un correfoc amb 7 colles per celebrar el seu 35è aniversari

Per la Festa Major d’aquest 2015 també es compleixen 15 anys de Timbarada

dimarts 14 juliol 2015

Aquest 2015, els Diables de Moja viuran una Festa Major ben sonada. Celebren el seu 35è aniversari i per commemorar-ho han decidit programar activitats ben especials. Preparen un correfoc amb 7 colles el divendres 24 de juliol, a partir de les 10 de la nit..Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, explicava que per condicionants de la normativa d’ús pirotècnic, havien optat per incloure la celebració de l’aniversari dins de la Festa Major.(àudio)

El mateix divendres els Diables petits també tindran protagonisme, compartint un correfoc amb els diables petits de la Ràpita “Les Espurnes” i els dracs de Moja, la Múnia i les Roquetes. En el correfoc dels diables grans, a més de la colla amfitriona, també aportaran foc a la nit les colles de diables de Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Pere Molanta, del barri de Gràcia de Barcelona, la Granada, Pacs i la Múnia. (àudio)

Els Diables augmenten compromís i feina per Festa Major, però no desatenen activitats que han comptant els darrers anys amb la seva implicació. És el cas del partit de futbol que dimarts de la setmana que ve, a dos quarts de vuit del vespre, jugaran solters contra casats. Dijous 23 de juliol,a partir de dos quarts de vuit del vespre, ho tindran tot a punt per fer a la seva capta, posant a la venda la samarreta “més diabòlica”. També es preveu que sigui especial la timbarada de dissabte 25 de juliol, que arriba a la seva 15a edició. Txus Búrdalo convidava a tothom a viure la Festa Major.(àudio)

Els Diables de Moja també preparen per divendres 24 de juliol, a partir de dos quarts de 12 de la nit, escenificar a la plaça de l’Església els seus versots, oferir una “gran petada” i encendre la forca grossa.

Escolta les entrevistes fetes per Josep Sesma a Txus Búrdalo i a diables petits, emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Document Actions