Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja protagonitzaven dissabte una dinàmica capta pel poble

Les vendes del seu calendari "eròtic-festiu" van ser discretes, però confien que assoliran els objectius fixats

dimecres 18 desembre 2013

Desafiant el fred i la crisi, els Diables de Moja protagonitzaven dissabte a la tarda una activa capta amb el propòsit d’oferir directament al poble la venda del calendari “eròtic-festiu” que han editat. El seguici dels Diables va ser animat i nombrós, sense defallir en el seu propòsit de portar el calendari a cada racó de Moja. Però les vendes van ser discretes. Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables, indica que els resultats van estar per sota de les expectatives.(àudio)Diables2.JPG

Els Diables van rebre algun comentari aïllat de veïns que qüestionaven el preu del calendari, establert en 10 euros. Els Diables recorden que, per calendaris similars, altres entitats fan pagar com a mínim aquest import. El que queda clar és que l’èxit de promoció assolit amb el llançament del calendari no garanteix l’èxit econòmic. Per això Txus Búrdalo destaca que els Diables, com han fet sempre, hauran de treballar les vendes.(àudio)

La colla ha editat 300 exemplars del calendari i ara estan a punt d’arribar a la meitat d’aquesta xifra.(àudio)

El calendari mostra integrants de la colla despullats i té el propòsit de recaptar fons per a seguir oferint el mateix nivell d’activitat. A Moja, el calendari es pot comprar a La Cassoleta de Sant Jaume; mentre que a Vilafranca els dos punts de venda són La Fornal i l’Administració de Loteria del barri de Sant Julià.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions