Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja superen amb solvència el repte de gestionar el bar de la Trobada

Durant la botifarrada i diumenge al migdia, moments de més feina per a una colla implicada amb la Trobada

dimecres 23 maig 2018

Els Diables de Moja han ofert una valoració satisfactòria de la gestió que assumien del  servei de barra de bar, en la 38a Trobada d’Olèrdola celebrada aquest cap de setmana al Conjunt Monumental. De manera rotativa, cada any s’ofereix la gestió del servei de bar de la Trobada a una entitat d’un nucli diferent, amb el compromís de garantir que el servei estigui  operatiu des del dissabte a primera hora de la tarda i fins el diumenge a les 6 de la tarda.

En aquest ampli marge horari de funcionament de la barra, el ritme de treball que es requereix no és sempre el mateix. Un dels moments més intensos va ser quan en poc marge de temps van haver de servir les 200 botifarres per als assistents que van quedar-se a sopar dissabte. El cap de colla dels Diables, Ferran Díaz, resumia que la colla havia assolit el repte de gestionar un servei de tanta importància per la Trobada com la barra del bar.(àudio)

L’activitat tornaria a ser bastant intensa a partir del diumenge a les 11 del matí, quan van començar a arribar els balls per a fer les seves actuacions. Els Diables de Moja van intentar en tot moment cobrir les necessitats del públic, oferint també entrepans i refrigeris que preparava la colla.

Un dels factors que més preocupaven a la colla era el risc de ruixats i la coincidència amb activitats arreu de la comarca. Malgrat això, els Diables fan una valoració final positiva. Ferran Díaz, apuntava la importància que ha tingut la implicació de la colla per assumir aquest repte i agraïa a tot el públic assistent la seva paciència en els moments de més afluència. De manera autocrítica, assenyala que en properes edicions miraran de disposar de més mitjans per a ser més àgils a l’hora de servir cafès.(àudio)

Els Diables tenen poc temps per descansar. Després d’estar en la primera línia de treball durant la Trobada, ara ja centren tots els seus esforços en preparar la Festa Major.(àudio)

Els Diables de Moja també van fer una aportació a l’escenografia de la Trobada que no va passar desapercebuda. I és que durant tot el cap de setmana, el Drac de Moja va seguir les evolucions de la Trobada plantat al peu de la muralla.

Escolta l’entrevista realitzada per Josep Sesma  a Ferran Díaz, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions