Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja superen els 500 seguidors a Instagram

La colla està treballant per activar una nova pàgina web abans de la Festa Major

dijous 10 maig 2018

En menys d’un any, el compte a Instagram dels Diables de Moja ha superat els 500 seguidors. La colla vol agrair la complicitat rebuda i ha fet notar que aquesta relació els permet comprovar de manera enriquidora com es veu la colla des de fora, sempre tenint el foc com a element protagonista.

Els Diables de Moja disposen de comptes a Facebook i a Tweetter, però el creixement ha estat exponencial a Instagram. En menys de 100 publicacions, han aconseguit captar des de juliol i fins avui a 508 seguidors . Les imatges repassen moments de la colla i les espectaculars fotografies, en forces casos, presenten una qualitat hipnòtica.

Marc Domènech i Lídia Vivar, són els encarregats de dinamitzar les xarxes socials dels Diables de Moja, amb la finalitat d’oferir una informació propera i directe de la colla. Lídia Vivar explica que el seguiment i actualització que en fan és continu.(àudio)

Vivar anunciava que altres membres de la colla segueixen treballant per a tenir enllestida abans de Festa Major  la pàgina web dels Diables, després d’un període d’actualitzacions i reformes.(àudio)

La vitalitat i abast a les xarxes socials dels Diables de Moja no deixen de ser un indicatiu que expressa el dinamisme que l’entitat té dins dels teixit associatiu cultural del poble.

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Lídia Vivar, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions