Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Moja venen més de 200 samarretes durant la Capta

La samarreta es podrà seguir adquirint durant tota la festa i en la parada que posaran diumenge al vespre

divendres 25 juliol 2014

Un cop més els Diables de Moja han sortit al carrer aquest dijous amb la seva tradicional capta per recórrer els carrers del poble. El tret de sortida de la capta era a les 19:30, des de la plaça de l’Església. Des d’allà el tractor carregat de samarretes iniciava el recorregut per tot el poble, acompanyat pels timbalers dels Diables petits   .

Enguany el disseny de la samarreta fa referència als diables i ha estat obra de Lucas Márquez. Mia Pardo, responsable de la Capta, explicava que aquest element que vestirà molts dels actes de la Festa Major presenta a un diable que està en posició de descans, però a punt per petar.(àudio)

La Capta va durar 2 hores amb un recorregut que intentava arribar a tots els racons del poble.  Els Diables han ofert una valoració satisfactòria de l’acte. S’han superat les 200 samarretes venudes, els comentaris han estat positius i han estat forces els veïns que han assegurat que comprarien la samarreta en la parada que la colla posarà diumenge al vespre, en el concert que tancarà la Festa Major a la rambla Pau Casals.(àudio)

Els Diables esgoten els preparatius de la Festa del Foc, versos i encesa de la forca grossa, que es viuran aquest divendres a la nit . Asseguren que es podrà  gaudir d’una molt bona estona.

Escolta l'entrevista de Josep Sesma a Mia Pardo, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions