Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables de Sant Pere Molanta recuperen els versots i potencien el correfoc

La colla viu un renovat impuls amb la incorporació de nous integrants i esperen que això es noti dissabte al correfoc

dijous 13 agost 2015

Els Diables de Sant Pere Molanta estan vivint moments de renovació aquest 2015. Compten amb nous integrants i això esperen que es noti en un dels actes principals que organitzen per la Festa Major de Sant Pere Molanta, el correfoc. Programat per dissabte 15 d’agost per la nit, el correfoc incorporar`pa novetats respecte els anys anteriors, tal i com exposava un dels membres de la colla, Joan Casanelles.(àudio)

El correfoc sortirà a dos quarts d’onze de la nit de dissabte, des del local  Molantenc, per continuar pels carrers  Sant Roc,  Sant Pere, Font-Tallada, Manel Crespo, Sant Roc i  Font del Cuscó fins arribar davant del Centre Cívic Gatzara.

Abans de protagonitzar el correfoc, el mateix dissabte els Diables formaran part del seguici de la cercavila de la Festa Major, que començarà a les 12 del migdia amb sortida des de la plaça Bosquina. A la sala polivalent, a la una del migdia, es preveu que els Diables pronunciïn els versots. Joan Casanelles recorda que aquesta activitat es recupera després de dos anys sense fer-se.(àudio)

Per a fer realitat un correfoc ben lluït, la colla disposa de recursos limitats. És per això que s’ha descartat convidar a altres colles, com havia passat en altres ocasions.(àudio)

A banda de les sorpreses que preparen, un dels atractius del correfoc de Sant Pere Molanta és el de veure en acció a l’Abominog, la bèstia de foc que només surt per Festa Major.

L’organització demana que no s’aparqui als carrers per on passa la cercavila i el correfoc. Durant el correfoc, s’aconsella protegir portes i finestres, així com també es recomana que qualsevol persona que vulgui participar activament en l’acte es vesteixi de forma adequada i no intenti tallar el pas dels diables durant el recorregut.

Escolta l'entrevista a Joan Casanelle, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions