Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables petits de Moja feien dissabte una jornada lúdica familiar

Han fet una cursa d’orientació, jocs tradicionals i han compartit un dinar de germanor

dijous 25 setembre 2014

Aquest dissabte, la colla dels Diables petits de Moja va organitzar una jornada lúdica per a tota la família. Degut a l’èxit de la primera edició, la colla ha considerat oportú repetir la trobada per fomentar les relacions entre companys i passar una bona estona junts. La jornada començava amb una cursa d’orientació pels carres de Moja on calia trobar un conjunt de pistes per a resoldre un trencaclosques. En acabar, tots els participants es van reunir a la plaça Pau Casals per a completar la jornada amb jocs populars i tradicionals.DiablesPetits2.JPG

Lídia Vivar, responsable dels Diables petits de Moja, explicava que el dia permet fer colla i que els participants en el grup i les seves famílies es coneguin millor.(àudio)

La cursa d’orientació que plantejava l’organització estava molt elaborada i permetia obtenir en cada control una peça per acabar formant el trencaclosques amb el logotip dels Diables.(àudio)

L’Hugo, un dels participants, ens explica que s’ha ha passat molt bé a la cursa d’orientació.(àudio)

També va agradar molt l’espai per a jocs tradicionals. La Laia, una de les integrants del grup, va gaudir especialment del joc d’aigua.(àudio)

En el dinar hi van participar 54 persones. Abans del dinar es van poder jugar a jocs clàssics com el del mocador o el joc de les cadires.

Escolta les entrevistes realitzades per Josep Sesma, emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Des de la colla també informen que la web dels Diables de Moja està temporalment fora de servei. Esperen resoldre el problema tècnic ben aviat i seguir informant de l'actualitat dels Diables.

Document Actions