Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables petits de Moja han estat a la Ràpita i el Drac a Pacs

El Drac de Moja era convidat al 30è aniversari del Drac de Pacs i a la Ràpita els petits anaven de Festa Major

dijous 09 agost 2018

Cap de setmana intens per la colla dels Diables de Moja. En aquest cas era la colla dels petits que es desplaçava com a convidada en la Festa Major de la Ràpita. L’acte començava amb un berenar entre les colles, aprofitant aquest moment per donar els últims apunts de la cercavila.DiablesPetitsLaRpita.jpg

Tenint com a protagonistes les altes temperatures registrades, la cercavila va ser molt fluida i amb nombrosos punts de lluïment. Les dues colles infantils no van deixar de petar en cap moment, i el foc era l’element que encapçalava la cercavila.

En Pep, cap de colla dels Diables infantils de la Ràpita, ens comentava les diferents sensacions viscudes durant la cercavila. També ens  comentava que havien realitzat diverses probes durant la cercavila de Moja, l’objectiu d’enguany era realitzar una “Mini-Fogardera” (espectacular i característic acte dels Diables de la Ràpita).

Per part dels Diables petits de Moja, l’Agustí ens destacava la il·lusió i ganes que la colla petita rep les sortides fora del poble.

Els Diables de Moja volen felicitar al Ball infantil de Diables de la Ràpita per la seva Festa Major, i agrair la seva acollida i hospitalitat en tot moment.

De la seva banda, el ball del Drac i els Diables de Pacs, una vegada més, van demostrar la germanor existent amb la colla de Moja. El Drac i els seus timbalers van ser convidats a participar en el 30è aniversari del Drac de Pacs, el divendres al vespre.

Tot i la onada de calor, tant els timbalers de Moja com els de la colla de Pacs, van ambientar la cercavila amb les seves cançons per fer ballar les bèsties de foc i els diables.

Com anècdota i degut a les espurnes generades pel ball dels dracs, van provocar un petit incendi en una bandera que hi penjava d’un balcó. Ràpidament es va resoldre gràcies a la dotació de l’ADF que acompanyava a les colles en tot el recorregut. Al final de la cercavila, davant de l’Ajuntament de Pacs, van ballar les dues bèsties conjuntament.

Per finalitzar la jornada els diables van fer un sopar de germanor a la fresca. La relació de tants anys existent i el bon ambient viscut entre les dues colles, van ser el protagonistes de la nit.

Els Diables de Moja volen  felicitar públicament a la Colla del Drac de Pacs per aquest aniversari, i els hi desitgen que en puguin celebrar molts més de manera conjunta.

Escolta les entrevistes sobre el desplaçament a la Ràpita i la participació del Drac a Pacs.

Document Actions