Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables Petits de Moja obren convocatòria per cobrir 10 places

La crida està oberta a nens i nenes a partir de 6 anys i per poder petar coets caldrà ser timbaler durant 2 anys

dijous 03 abril 2014

Dins de les entitats de cultura popular existents al municipi, una de les més actives que agrupa a infants són els Diables Petits de Moja. La integren una trentena d’infants i joves, entre timbalers i diables amb forca. Qui desitgi formar-ne part, ara és el moment. La colla obre convocatòria per a cobrir 10 places. Lidia Vivar, responsable del grup de Diables Petits de Moja, recordava que feia dos anys que no s’obria convocatòria per a captar nous integrants. La crida s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i el propòsit és el cobrir 10 places de timbalers.(àudio)

Els Diables Petits tenen fixat dins de la seva normativa interna que cal un període mínim de 2 anys com a timbaler abans de poder petar. Un altre dels requisits per a poder anar amb forca és tenir 10 anys.(àudio)

Durant tot l’any, l'entitats rep constants sol·licituds de persones que s‘interessen per formar part de la colla.(àudio)

Per a inscriure’s, serà necessari que les persones interessades participin en una reunió explicativa, convocada el dijous 24 d’abril a dos quarts de 10 de la nit, al Centre Cívic La Xarxa. Si hi ha més de 10 infants interessats, es procedirà a fer un sorteig. Per a més informació, qui ho desitgi pot posar-se en contacte amb la colla a l’adreça de correu electrònic diablespetitsdemoja@hotmail.com i al facebook dels Diables Petits de Moja.

Vivar explicava que, a més de participar en les festes majors del poble i en intercanvis amb altres colles, també realitzen activitats lúdiques que permeten cohesionar el grup. Una de ben especial va ser una jornada en família, que l’any passat va suposar oferir tot un dia d’activitats amb jocs tradicionals, dinar i gaudir d’un espectacle d’animació al Local Nou.

Escolta l'entrevista amb Lidia Vivar, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions