Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables petits de Moja obtenen la 3a posició en el concurs “Correspurnes” de Sant Pere de Ribes

Reunia a 16 colles infantils i es puntuava l’ús de pirotècnia i de coreografies

dimarts 08 octubre 2019

 

La colla dels Diables petits de Moja va ser una de les 16 colles convidades a Sant Pere de Ribes aquest dissabte per a participar en la  7a edició del Correspurnes, un  concurs de colles infantils on es puntua l’ús de la pirotècnica i de les coreografies. Es considera el correfoc de colles infantils més important del país.

Davant d’agrupacions molt més experimentades i amb una gran trajectòria, la colla petita de Moja va optar per oferir l'essència de les colles de diables més tradicionals. La sorpresa, però, va arribar al final de la nit quan en la cloenda de l'acte es va anunciar el 3er lloc obtingut durant el concurs. 

La colla dels Diables petits de Moja ha manifestat que ”vol compartir aquesta gran fita amb tots els amics, familiars i acompanyants que ho van fer possible”. També volen agrair la invitació i “tracte rebut per tots els membres de l'organització del Correspurnes” . Els Diables de Moja també expressen el “més sincer reconeixement a totes les colles participants pel gran nivell demostrat i l'esforç amb el que es va preparar l'acte”.

Document Actions