Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables petits de Moja preparen un calendari pel 2015

Inclourà fotografies dels seus components, recollint la complicitat i diversió presents a la colla

dijous 13 novembre 2014

La colla dels Diables petits  de Moja està preparant un divertit calendari per encarar amb molt d’humor el proper 2015. El passat cap de setmana, la colla es va reunir al Centre Cívic Xarxa per a realitzar una sessió fotogràfica. Tot i que aquesta jornada va durar més de 4 hores, només 12 fotografies seran les escollides per a formar part d’aquest calendari 2015.

Lidia Vivar, responsable dels Diables petits, recordava que després del calendari d’aquest 2014 amb fotografies dels Diables grans, pel 2015 volien fer un calendari amb els Diable petits, recollint la complicitat i diversió presents a la colla.(àudio)

Es preveu que en les imatges del calendari no hi faltin cap dels ingredients habituals: jocs, coets, gresca, riures i molt bon rotllo. Són els conceptes que conformaran aquest calendari. Per a fer-lo, els Diables petits van passar una tarda de convivència que va incloure jocs.(àudio)

Les fotografies van ser realitzades per Lidia Vivar i Ignasi Pellisa, reconegut afeccionat a la fotografia que aquest cop assistia com a pare col·laborador. Lidia Vivar explica que el calendari ha generat molta expectació. La notícia a facebook ha estat vista més de 1.200 vegades i el vídeo amb el “making off”, elaborat per un dels pares dels Diables petits, comptava la setmana passada amb més de 120 descàrregues.(àudio)

Per reservar el calendari, les persones interessades ho poden comunicar als Diables o bé enviar un correu a l’adreça diablespetitsdemoja@hotmail.com. El diumenge 14 de desembre preveuen fer durant el matí una capta pel poble oferint la venda del calendari.

Podeu escoltar l'entrevista de Josep Sesma a Lidia Vivar, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Per anar fent boca, podeu veure el  “making off” https://www.youtube.com/watch?v=6yGg6ogI7po

 

Document Actions