Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables petits de Moja tanquen el 2018 amb la festa de les famílies

Diumenge compartien un dinar i jocs en família al Centre Cívic La Xarxa

dimarts 27 novembre 2018

El Centre Cívic La Xaxa acollia aquest diumenge la tradicional festa de les famílies dels Diables petits de Moja. Cada any els Diables petits, busquen un moment per a poder relaxar-se i gaudir d’una jornada fora dels correfocs. Amb la voluntat de viure una jornada lúdica de convivència, es comparteixen jocs, es reforcen els vincles del grup i s’exposen idees per a la colla.FamliesDiables2ok.jpg

Dues de les organitzadores de la festa, l’Alba Barbosa i la Yolanda Siles, expliquen que durant la jornada els infants de la colla realitzen jocs amb els seus familiars. (àudio)

Potenciar la relació entre les famílies de la colla és un dels propòsits.(àudio)

La Festa acaba amb un dinar per la colla infantil. És un moment que afavoreix la possibilitat de compartir experiències. (àudio)

Tot i que la colla tanca d’aquesta manera el calendari d’actes del 2018, es segueix treballant amb la mirada posada en el 2019.

La colla infantil fa una lectura positiva d’aquest 2018, amb ganes de seguir treballant i materialitzar durant el 2019 els projectes iniciats.

Escolta l’entrevista sobre la festa de les famílies, realitzada per Josep Sesma i emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Pots accedir a la web dels Diables de Moja per a rebre més informació

Document Actions