Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Diables venen 250 samarretes durant la Capta que han fet aquest dijous

La colla posarà una parada de venda de samarretes a la fira artesana de diumenge
La Capta sortia des de la plaça de l'Església
La Capta sortia des de la plaça de l'Església

divendres 26 juliol 2013

Abans de la intensa activitat que protagonitzen aquest divendres, els Diables de Moja s’han posat en acció recorrent el poble per recollir fons entre els veïns , amb La Capta que han fet aquest dijous al vespre. Un any més, els Diables posen a la venda una samarreta, al preu de 10€. La novetat és el disseny, obra de David Garcia. L’any passat es va oferir una samarreta genèrica dedicada a la Festa Major, però enguany els Diables tornen als orígens i la samarreta reprodueix el dibuix d’un Diable. La samarreta és de color verd i s’han fet models per a infants i adults. També de tirants per a les noies.

Un dels atractius de la Capta va tornar a ser l’acompanyament musical que oferien els timbalers dels Diables petits. Molt ambient, ganes de gresca , però vendes més aviat discretes. I és que aquest dijous la Capta finalitzava amb la venda de 250 samarretes, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat. Els Diables recorden que aquests diners són necessaris per a poder fer front a la compra de material que utilitzen pels espectacles pirotècnics durant la Festa Major.

Qui vulgui adquirir la samarreta dels Diables, la podrà trobar el diumenge en la parada que la colla muntarà en la fira d’artesans que s’ha programat a la rambla Catalunya.

Escolta l’entrevista a David Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions