Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els dos primers nadons del 2019 a Olèrdola són veïns del mateix carrer i van néixer amb només una hora de diferència

La primera olerdolenca de l'any és la Chloe Gallego Caralt, va néixer el 20 de gener i és filla d'una jove parella resident a Moja

dilluns 28 gener 2019

 

Per només una hora i 12 minuts de diferència la Chloe Gallego Caralt és la primera olerdolenca nascuda aquest 2019. Va néixer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès el dia 20, a les 4 i tres minuts de la tarda. I a un quart de 6 naixia el segon nadó d’Olèrdola de l’any, en Kai Amell Querol, fill de Samuel Amell i l’Adriana Querol. Es dona el cas que a més de néixer el mateix dia i amb un marge tan estret de temps, també coincideix que els dos petits són veïns del mateix carrer. La Chloe viu al número 37 del carrer Penyafel de Moja i en Kai al número 31.

Marta Caralt, mare de la Chloe, es va sorprendre en conèixer a l’Hospital aquesta curiosa coincidència.(àudio)

En nàixer la Clhoe va pesar 3’5 kilos i va medir 49 centímetres. La mare explica que el dolor patit en el part va valer la pena.(àduio)

Aquesta és la primera filla de l’Adrià Gallego i de la Marta Caralt. Tots dos tenen 24 anys. Ella és veïna de Moja de tota la vida i treballa com a auxiliar d’infermeria. Ell compagina els seus estudis amb el treball en un gimnàs. Per a la parella Moja és un molt bon lloc per a que la Clhoe creixi.(àudio)

En un parell d’anys l’Adrià i la Marta  preveuen donar-li un germanet o una germaneta a la petita Chloe.

Escolta l'entrevista a Marta Caralt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions