Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equips de robòtica de l’escola Circell obtenen la segona posició en la Lego Mindstorms party’22

El robot programat pels alumnes de l’escola de Moja va sorprendre per l’exactitud dels seus moviments

divendres 03 juny 2022

 

Dissabte 28 de maig els 3 equips de l’activitat extraescolar de robòtica de  l’escola Circell de Moja  van participar en la LEGO MINDSTORMS PARTY’22 de Vilafranca del Penedès. De les 26 escoles penedesenques que hi van participar en la competició, l’escola de Moja va quedar en segona posició .

Durant tota la jornada els 3 equips de l’escola Circell es van mantenir sempre entre les set primeres posicions. Els nervis estaven a flor de pell i la competència era elevada. Va ser a la segona ronda de la competició on l’equip Diorsea, format pel Guifré G. P. i en Juan José T. H., va obtenir els 750 punts que donaven el pòdium a tot l’equip.

El robot programat entre tots els alumnes de l’extraescolar, en Joel G.G, l’Hèctor S.O, l’Oscar Q.A, el Juan José T.H, el Martí Q.C, en Gerard C.M el Guifré G.P, el Gerard F.R , el Bruno Q.A i l’Hèctor T.B va sorprendre en nombroses ocasions per l’exactitud dels seus moviments i l’elevat nombre d’encerts en totes les proves.

Els 3 equips, que han triat uns noms ben originals:  Silbatos , els Koalas Hackers i Diorsea han volgut entregar a l’escola el trofeu aconseguit durant la competició i s’han mostrat molt contents i satisfets per haver quedat els segons classificats en la Mindstorms party’22.

L’activitat d’extraescolars de robòtica de l’escola Circell és una activitat realitzada per l’empresa Robotix Penedès i gestionada per l’AMPA de l’escola.

 

Document Actions