Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els geganters organitzen durant la Festa Major un joc de pistes amb codis QR que estarà actiu des d’aquest dimecres i fins diumenge

Dissabte al vespre, després dels balls de lluïment , celebraran els 20 anys de Gegantons amb un reconeixement a les persones que els van fer possibles

dilluns 19 juliol 2021

 

Aquest any 2021 fa 21 anys que els Gegantons de Moja, Romaní i Farigola, van ballar per primera vegada i 20 anys que van ser batejats. La colla de geganters i geganteres de Moja no ha passat per alt aquesta efemèride i per la Festa Major d’aquest any han preparat actes que celebraran aquest aniversari. Una de les propostes és ben original i innovadora. I és que organitzen un joc de pistes amb codis QR. Porta per títol “Qr gegantera”.

A aquest joc interactiu es podrà jugar a partir de les 5 de la tarda d’aquest dimecres i estarà activat fins el diumenge. A la plaça de la Vinera, els participants hauran de descarregar-se un codi QR, amb una pregunta inclosa. Si es respon correctament, s’obté la pista del lloc on  hi ha el següent codi QR, fins a finalitzar el joc de pistes.

Neus Pla, una de les integrants dels geganters, explicava que en cada punt es trobaran també un altre codi QR que permetrà conèixer la història dels Gegantons, dels Gegants i dels Gegantins. Qui finalitzi el recorregut es podrà descarregar un petit obsequi.(àudio)

Neus Pla indicava que per organitzar aquest joc QR ha estat necessària l’energia dels joves integrants de la colla, de manera especial de Neus Mill i d’Albert Saiz.

Dissabte, en acabar els Balls de Lluïment que s’han programat a partir de les 19.15h a la rambla Catalunya, els Geganters de  Moja han preparat un acte de celebració d’aquest 20è aniversari dels Gegantons. Tal i com destacava Neus Pla, el propòsit és el de reconèixer i agrair la tasca feta per les persones que van fer possible la creació dels Gegantons.(àudio)

Durant la ballada de lluïment també es podrà comprovar l’aspecte dels Gegantons, després d’haver estat restaurats.(àudio)

En acabar l’acte d’agraïment a les persones que van fer possibles els Gegantons, els geganters tancaran la celebració oferint “un petit detall pirotècnic”.

Escolta l’entrevista a Neus Pla, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions