Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Gegants de Moja actuen aquest dissabte en el marc de la fira “El Penedès a Barcelona”

Qui vulgui acompanyar els gegants ho podrà fer en autocar de manera gratuïta
Els Gegants de Moja van actuar fa dos anys a Barcelona per les festes de la Mercè
Els Gegants de Moja van actuar fa dos anys a Barcelona per les festes de la Mercè

dimecres 12 juny 2013

Els Gegants de Moja participaran, aquest dissabte a la tarda, en la trobada de gegants i capgrossos programada dins de l’acció promocional “El Penedès a Barcelona”. Promoguda per l’Acadèmia de Tastavins Penedès, “El Penedès a Barcelona” és un nou esdeveniment que té l’objectiu d’acostar als habitants de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana els atractius del Penedès, a través d’una gran mostra de vins de la DO Penedès, una mostra del que ofereixen els diferents museus del territori, i un recull d’imatges dels seus principals indrets. Aquestes accions es completaran amb un programa d’activitats que inclou la trobada de gegants i capgrossos de dissabte, concerts, una actuació castellera amb diferents colles vingudes de diferents poblacions de l’àmbit Penedès, i diferents conferències.
El Penedès a Barcelona s’ha programat des d’aquest divendres i fins diumenge, al passeig Joan de Borbó, a prop del port. Neus Pla, membre dels geganters de Moia ens explicava que els hi fa molta il·lusió participar en aquesta mostra que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni del Penedès. (àudio)

Els geganters organitzen un autocar per desplaçar-se a Barcelona aquest dissabte a la tarda. Resten una vintena de places lliures i les poden ocupar, de forma gratuïta, totes aquelles persones que desitgin passar una tarda diferent i viure des de dins una cercavila, sense cap compromís de portar els gegants.(àudio)

Si hi ha alguna persona interessades, només s’ha de posar en contacte amb algun membre dels geganters. Pels gegants aquesta no serà la primera vegada que actuen a Barcelona. Ja fa dos anys que van actuar en la cercavila de les festes de la Mercè. (àudio)

Dins del programa d’activitats de “El Penedès a Barcelona” hi ha diferents actuacions gratuïtes de grups i artistes vinculats amb el territori de la DO Penedès. Així, aquest divendres actua La Brigada, dissabte Lax’n Busto i diumenge Cesc Freixes. Diumenge a les 12 del migdia hi haurà una actuació castellera a l’antiga de les colles de l’Àmbit Penedès. La fira estarà oberta els tres dies en horari de les 12 del migdia a dos quarts d’11 de la nit. Els vins es podran degustar mitjançant un tiquet, al preu de 10 euros, que dóna dret a tres degustacions i copa Riedel. L’entrada és lliure per a les exposicions “Un Penedès de Museu” i per a la mostra fotogràfica.

Escolta l'entrevista a Neus Pla, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions