Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els gegants de Moja, centres d’interès de la Trobada Gegantera de Sant Boi de Llobregat

La Trobada comptava amb 12 agrupacions participants i va ser seguida per un nombrós públic

dijous 24 maig 2018

Els gegants de Moja es van convertir en un dels centres d’interès de la XIX Trobada gegantera de Sant Boi de Llobregat, celebrada dissabte a la tarda dins dels actes de la Festa Major de la localitat. La cita reunia a 12 agrupacions i se celebrava enmig d’un gran seguiment de públic en tot el recorregut de la cercavila.

El moment de màxima afluència es vivia al final del recorregut, quan les colles participants oferien el ball de lluïment a l’amfiteatre de la Muntanyeta. La trobada també va servir per a celebrar el 15è aniversari de la gegantona Laieta.TrobadaGegantsStB2.jpg

Els Gegants i Gegantons de Moja van acompanyar als Gegants de Sant Boi, juntament amb els de Malgrat de Mar, Sant Quirze del Vallès, Piera, Sant Antoni de Vilamajor, Corbera, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, i els de Casablanca de  Sant Boi.

Aquest cap de setmana ha estat ple d’activitat pels Gegants de Moja, amb la sortida dissabte a Sant Boi de Llobregat i la presència diumenge a la Trobada d’Olèrdola. Ara agafen forces per afrontar un mes de juliol ple de compromisos, amb sortides concertades cada cap de setmana que culminaran el dissabte 28 de juliol amb la cercavila de la Festa Major de Moja.

Document Actions