Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els gegants de Moja i de Sant Pere Molanta participaran aquest dissabte a Vilafranca en la cercavila d’aniversari de Cal Figarot, a les 7 de la tarda

Els Castellers de Vilafranca inclouen la cercavila de peces del Penedès dins de la celebració dels 500 castells de 9 descarregats
Els gegants de Sant Pere, en primer terme
Els gegants de Sant Pere, en primer terme

divendres 17 agost 2012

Els gegants de Moja i els de Sant Pere Molanta ballaran pels carrers del centre de Vilafranca, aquest dissabte. Ho faran dins del seguici  de la cercavila que han convocat els Castellers de Vilafranca per a celebrar l’aniversari de Cal Figarot, la seu social de la colla, en un acte que també servirà per festejar la consecució del castell de 9 número 500 descarregat.

Assumpció Raventós, de la Colla Gegantera de Sant Pere Molanta, explicava que va ser el mateix dimecres dia 15 quan van rebre la invitació per participar en la cercavila. La colla no ho va dubtar i seran a Vilafranca amb gairebé tots els efectius. Tal i com indica Raventós, és una sortida més de les que fan però també és una sortida ben especial per tarctar-se de Vilafranca i del seu casc històric.

La Colla de Geganters ja va actuar en cercavila a Vilafranca fa una desena d’anys durant la celebració de l’efímer “Divinum”. També ha estat present en altres actuacions els darrers anys, com en la presentació d’un llibre de partitures de Paton Soler, precisament a Cal Figarot.

A partir de les 7 de la tarda començarà la cercavila, que transcorrerà pel centre de Vilafranca amb peces de gegants i bestiari arribats d’arreu del Penedès. A més de els dues parelles d’Olèrdola, també hi seran l'Àliga de Vilafranca, la Mulassa de Sant Pere de Riudebitlles i la vaca-porc, la Fura de Vilafranca, els els gegants de Sant Marçal i els gegants de la Bisbal. Una vegada finalitzi aquesta cercavila, s’iniciarà l’actuació dels Castellers de Vilafranca davant de Cal Figarot. Tot just acabi la diada castellera hi haurà la celebració dels 500 castells de 9 descarregats, sopar per tots els castellers i participants a la cercavila i festa al jardí de Cal Figarot amb el dj Batman i Robin.

La tarda castellera començarà amb la presentació del llibre “El Viatge de la Shalaka” a les 6 de la tarda a la sala polivalent de Cal Figarot. El llibre és el primer conte infantil escrit per Dolors Rovira.

 

 

 

Document Actions