Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els gegants de Moja participen dissabte en la Trobada Gegantera de la FM de Sant Boi de Llobregat

En la Trobada hi participaran 12 colles i se celebrarà el 15è aniversari de la gegantona local Laieta

dimarts 15 maig 2018

Els grups de cultura popular d’Olèrdola actuen sovint com a ambaixadors del municipi, fent que el nom d’Olèrdola sigui conegut al llarg de l’any arreu del territori. Una d’aquestes cites destacades fora del Penedès es viu aquest cap de setmana amb la participació dels gegants de Moja en la XIX Trobada Gegantera de Sant Boi de Llobregat, programada dissabte a la tarda dins de la Festa Major d’aquesta localitat.

Els Gegants i Gegantons de Moja acompanyaran als Gegants de Sant Boi, juntament amb els de Malgrat de Mar, Sant Quirze del Vallès, Piera, Sant Antoni de Vilamajor, Corbera, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, i els de Casablanca de  Sant Boi.

La trobada s’iniciarà les 5 de la tarda, amb la plantada dels gegants a la plaça de l’Ajuntament. La cercavila començarà mitja hora després i suposarà celebrar el 15è aniversari de la gegantona Laieta.

Els gegantons i gegantins participaven el mes passat en la XX Trobada de gegants d’escola de Catalunya, que se celebrava a Terrassa. Els compromisos de la colla no s’aturen. L’endemà de la sortida a Sant Boi, els gegants estaran presents diumenge en la 38a Trobada d’Olèrdola. I pel mes de juliol, l’agenda de compromisos de l’agrupació està ben atapeïda, amb sortides cada cap de setmana.

Els geganters fan una crida perquè tothom qui ho desitgi s’animi i acompanyi els gegants en aquestes sortides.

Document Actions