Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els grups d’Olèrdola, amb les piles carregades per afrontar aquesta nit la rua de Vilafranca

Divendres, el grup de Carnaval de Sant Pere Molanta obtenia el segon premi al Vendrell
El grup de Sant Pere, aquest diumenge als Monjos
El grup de Sant Pere, aquest diumenge als Monjos

dilluns 03 març 2014

Malgrat el poc marge per refer forces, els grups de Carnaval de Moja i de Sant Pere Molanta afronten amb les piles ben carregades un dels compromisos que més esperen: la rua de Carnaval d’aquest dilluns a la nit a Vilafranca. La rua arriba amb poc temps de recuperació, després de l’intens cap de setmana que han deixat enrere. I és que des de divendres i fins diumenge han completat 6 rues. Els dos grups van coincidir en les rues del Vendrell i Calafell(poble, platja i Segur) i diumenge a Santa Margarida i els Monjos. Dissabte a la tarda, el grup de Sant Pere Molanta optava per desplaçar-se a Cubelles i el de Moja participava en la rua de Cunit.

Al Vendrell, el grup de Sant Pere Molanta obtenia divendres a la nit el segon premi, amb “El rei del jardí”. El grup de Moja no ha tingut sort en les rues competitives d’aquest cap de setmana i no ha obtingut cap guardó. La carrossa “Montser high” de la Ràpita, guanyava a Cunit i Calafell Platja, mentre que al Vendrell s’imposava el grup de Guardiola, amb “Les brúixoles màgiques”.GupMoja.CapSetamana1.JPG

Toni Ràfols del grup de Carnaval de Moja, ens feia notar que han estat forces les persones que han detectat alguns canvis introduïts a la carrossa respecte el cap de setmana anterior.(àudio)

Una de les notícies més comentades del cap de setmana ha estat la mort a Cunit, atropellat per un tren, d’un jove de 17 anys que integrava una comparsa de Calafell. Els grups d’Olèrdola coincidien en destacar que viuen el Carnaval amb un gran ambient festiu, de forma sana i sense incidències. És un dels aspectes que ens assenyala Toni Ràfols.(àudio)

Per la seva banda, el grup de Sant Pere Molanta és un dels grups que destaquen pels seus cridaners colors. El president del grup, Manel Zapater, assenyala que aquest era un dels propòsits en dissenyar la disfressa.(àudio)

Zapater també subratlla el gran compromís i motivació dels 180 integrants perquè, llevat de casos aïllats, no falten en cap de les rues.(àudio)

La rua de Vilafranca s’inicia aquest dilluns a la nit a les 21:30h, des l’Av. Tarragona amb C/ de Moja. Es continuarà per Avinguda de Tarragona, Rambla de Sant Francesc, Rambla de Nostra Senyora i Avinguda de Barcelona, fins a la cantonada amb el carrer del Cid. En acabar hi haurà ball a La Moderna amb dj. Patata.

Document Actions