Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els grups de carnaval d’Olèrdola afronten el seu segon cap de setmana d’activitat

Debutaven en les primeres rues de l’Alt Penedès i aquest cap de setmana una de les cites destacades serà diumenge al migdia als Monjos

dimecres 27 febrer 2019

 

Aquest cap de setmana els tres grups de Carnaval d’Olèrdola ja han lluït les seves comparses i carrosses. Coincidien en les rues de La Múnia dissabte a la nit i en la de Sant Martí Sarroca, diumenge a la tarda.

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta compta amb una comparsa de 140 persones i porten per títol “Un conte de vitralls” . El grup de Carnaval de Moja reuneix a 130 persones i la seva proposta s’ha batejat com a “Monstres de Moja”, inspirada en la pel·lícula d’animació “Monstres SA”. Mentre que el grup “Tots per un”de Sant Miquel són 105 integrants i la seva proposta , “Regne de Shiba”, ens remet a divinitats hindús.

Aquest cap de setmana serà especialment intens. A partir de les 7 de la tarda de divendres s’ha programat la rua del Vendrell. A Cunit la rua s’ha previst a les 18:30 de dissabte. I per diumenge al migdia, arriba una de les cites més destacades del Carnaval a l’Alt Penedès: la Rua de Santa Margarida i els Monjos. A Calafell Platja, la rua es programa dissabte a la nit i a Calafell Poble, el diumenge a les 5 de la tarda.

Document Actions