Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els grups de Carnaval d’Olèrdola han estat presents en les primeres rues del Penedès

“Samba do Moja” és una de les sensacions, amb un espectacular guacamai com a element central de la carrossa

dilluns 13 febrer 2023

Els grups de Carnaval d’Olèrdola ja han entrat en acció aquest darrer cap de setmana, participant en les primeres rues que s’han realitzat al Penedès. Els grups de Moja, de Sant Miquel d'Olèrdola i de Sant Pere Molanta han coincidit en la rua de dissabte a la nit feta a La Múnia i en la de diumenge al vespre de Sant Martí Sarroca. El fred present no va impedir que quedés ben evident les ganes de viure el Carnaval que transmeten les dues agrupacions.

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta el formen 80 persones i participa  amb la proposta “Ai, que ve el llop” .  La carrossa és un llop cobert amb pell de xai. I la disfressa reprodueix aquesta idea, amb un barret en forma de cap de llop que està cobert per una capa de pell de xai. Com ja és segell de la casa, el de Sant Pere Molanta és un grup que es caracteritza per les treballades coreografies.

Espectacular Moja

“Samba do Moja” es confirmava com una de les grans sensacions entre els grups penedesencs. La carrossa és un espectacular guacamai que desplega les ales i és alçat a una altura de fins a 11 metres. Una nombrosa comparsa familiar de 105 persones llueix una disfressa llampant i plena de colors, d'inspiració brasilera. L’excel·lent coordinació en l’execució dels balls acaba d’arrodonir una proposta que converteix al de Moja  en un dels grups més admirats d’aquest Carnaval de 2023 a la comarca.

Baix Penedès i els Monjos

 El divendres 17 de febrer estaran al Vendrell i Segur de Calafell. L’endemà dissabte 18 de febrer tenen previst estar a Cunit i Calafell platja. I ja diumenge 19, a Santa Margarida i els Monjos i a Calafell  poble.

El darrer cap de setmana de rues els grups d’Olèrdola participaran divendres 24 a Vilafranca, el dia 25 a Moja i acabaran el diumenge 26, en la rua de Sant Pere Molanta.

Galeria d'Imatges

RuaMoja0.jpeg

Document Actions