Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els guàrdies municipals d’Olèrdola estrenen vehicle

El vehicle anterior havia acumulat 185.000 quilòmetres en quatre anys de patrullatge pel municipi

dijous 30 juny 2022

Des de la setmana passada els guàrdies municipals d’Olèrdola disposen de nou vehicle. Es tracta d’un Toyota model RAV 4 híbrid. El regidor de prevenció i acció cívica, Jordi Catasús, assenyala que és un vehicle amb millors prestacions i equipat per a poder complir les funcions que té encomanades aquest servei municipal.(àudio)

El vehicle és més sostenible i la seva entrada en funcionament responia a una necessitat “després de l’elevat ús que se n’ha fet del vehicle anterior”, tal i com ha indicat Jordi Catasús. I és que, tot i els condicionants de mobilitat derivats de la pandèmia, el vehicle anterior havia acumulat 185.000 quilòmetres en quatre anys de patrullatge pel municipi. (àudio)

 El cotxe, com l’anterior, és híbrid i inclou un desfibril·lador portàtil . També disposa dels materials per a poder aixecar actes administratius i realitzar regulacions extraordinàries de trànsit, així com actuacions d’emergències. A més, el nou vehicle compta amb un sistema d’il·luminació amb dues línies de llums  led de baixa contaminació lumínica. A través d’un contracte de rènting, s’estableix un ús del vehicle per quatre anys amb un topall de 200.000 quilòmetres. (àudio)

Escolta l’entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

vehicle2.jpg
vehicle3.jpg
vehicle4.jpg

Document Actions