Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Impro Acatomba han ofert a Moja un espectacle irrepetible d’improvisació que va divertir a la quarantena d’assistents

Feia 7 mesos que a Olèrdola no es programava un espectacle presencial amb públic

dilluns 28 setembre 2020

 

Després de 7 mesos, Olèrdola vivia aquest dissabte un espectacle presencial amb públic. I aquesta esperada represa d’activitat cultural va deixar molt bon regust de boca. La companyia “Impro Acatomba” va oferir un espectacle de gran qualitat, irrepetible, basat en improvisar històries a partir de les frases que en entrar a l’espectacle van escriure la quarantena d’assistents que dissabte al vespre van gaudir d’aquest original muntatge, al pati de la capella de Sant Cugat de Moja , sota l’organització de l’Ateneu Mogenc Fem Poble. Entrellaçant les frases escrites pel públic, els Impro Acatomba van poder connectar històries del gènere de l’oest, d’acció, d’amor i de suspens, amb un rap inclòs. Totes les frases van aparèixer, llevat de “la vida és bella” perquè, segons explicava la mateixa companyia, és una expressió que sempre apareix entre les propostes que fa el públic.

En acabar l’espectacle, Toni i Jaume, dels Impro Acatomba, posaven l’accent en què el públic tenia ganes de passar-ho bé.(àudio)

El món de la cultura desitja que l’activitat presencial continuï , seguint les normes de seguretat i els protocols, tal i com es va aplicar aquest dissabte a Moja.(àudio)

Amb 20 anys d’experiència, els Impro Acatomba està considerada com la companyia catalana de referència en el gènere de la improvisació. Cadascun dels seus espectacles és diferent i sotmès a les frases que els espectadors proposin en cada moment.http://radio.olerdola.cat/fitxers/informatius/2020/200928impro3.mp3

Escolta l’entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Toni i Jaume, dels Impro Acatomba, clicant aquí

Document Actions