Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves d’Olèrdola també poden participar en el projecte Mercat Jove de suport a la creació juvenil

És un projecte de vocació comarcal impulsat pel Servei de Joventut de Vilafranca

dimarts 04 maig 2021

 

Redacció/Servei Jove Vilafranca

Els joves d’Olèrdola d’entre 16 i 35 anys poden participar en el Mercat Jove, una iniciativa del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca que s’obre al conjunt de l’Alt Penedès. El Mercat Jove és un projecte de suport a la creació juvenil que pretén fomentar sinergies entre joves creadors, donar resposta a les seves necessitats i dotar aquests projectes personals de major visibilitat i reconeixement públic.

Emmarcat en el programa ‘La Nau Espai de Creació’, el Mercat Jove entén la innovació i la creativitat com a eines fonamentals per donar resposta a necessitats i reptes socials. Alhora, es treballa amb l’objectiu de facilitar l'emancipació i apoderament personal de les persones joves.

 Què serà el Mercat Jove?

El Mercat Jove es proposa crear una xarxa de joves creadors, organitzar un mercat de carrer (i altres possibles accions), donar major visibilitat als projectes dels i les joves, posar en valor el seu talent, i organitzar trobades i jornades formatives segons les inquietuds i necessitats dels membres de la xarxa.

Aquesta xarxa vol esdevenir un espai de cures, de col·laboració, de sinergies i d’experiències compartides. Alhora, ser un referent per al jovent amb inquietuds d’emprenedoria i desenvolupament d’iniciatives pròpies a l’hora de sol·licitar i tenir a disposició recursos d’acompanyament, assessoria, formació, beques, espais de treball, etc. 

Qui hi pot participar?

Fem una crida a persones entre 16 i 35 anys, creadores, amb projectes propis i amb ganes de teixir xarxa.

El Mercat pretén donar cabuda i espai a projectes d’àmbits i sectors diversos com poden ser les arts, el disseny, la comunicació, el sector tecnològic, la pagesia, la vitivinicultura, la salut, la gastronomia, el turisme, etc. Parlem, sovint, de projectes de petita escala, molt vinculats a l’entorn proper, al teixit social i econòmic local i, per tant, lligats a una concepció sostenible de la vida i les ciutats, les relacions humanes i la qualitat i el valor del treball.

Com puc formar-ne part?

Si tens un projecte entre mans, si tens idees que t’agradaria desenvolupar i tirar endavant, si vols fer xarxa amb altres joves creadors, etc., omple aquest formulari on podràs fer-nos cinc cèntims de qui ets i quin és el teu projecte amb el qual t’agradaria formar part del Mercat Jove. Aviat ens posarem en contacte amb tu!

Per contactar amb el projecte, els joves interessats poden escriure a l’adreça de correu electrònic lanau@vilafranca.org o enviar un missatge per  WhatsApp al 636 93 54 66.

 

Document Actions