Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els monòlegs amb denominació d’origen "Humor del Penedret", arriben aquest divendres a Moja

L’espectacle de Guillem Estadella i Jordi Paretas es programa al Local Nou a les 20:30h

dilluns 26 març 2018

Aquest divendres 9 de març, a les 20:30h, es podrà veure al Local Nou de Moja l’espectacle “Humor del Penedret”, monòlegs amb denominació d’origen, a càrrec de Jordi Paretas i Guillem Estadella (col·laborador habitual del Fricandó Matiner a RAC105). S'anuncia que amb l'ajuda dels espectadors es trobarà “la capital de la nova vegueria". L’espectacle és per a majors de 16 anys i l’organitza l'Ateneu Mogenc “Fem Poble”.

Jordi Paretas explica que, després d’una presentació, l’espectacle s’inicia amb mitja hora de monòleg de Guillem Estadella, per donar pas a la mitja hora de monòleg e Jordi Paretas. Després hi ha la part final d’improvisació a partir de les respostes que fan arribar el públic sobre quin municipi creuen que ha de ser capital de la Vegueria Penedès.(àudio)

En els espectacles tothom “escombra cap a casa” i acostuma a proposar el seu municipi com a capital de la vegueria. Les respostes són ben variades i van des dels raonaments més seriosos als arguments més esbojarrats. Tal i com explica Jordi Paretas, aquesta part final d’improvisació és el que fa que cada espectacle sigui diferent.(àudio)

La parella indica que actuar en pobles fa que hi hagi sovint més proximitat i caliu en l’espectacle.(àudio)

L’espectacle confirma el dinamisme de l’Ateneu Mogenc i la diversitat de centres d’interès que acull. I és que, des de la seva fundació, ja acumula un desplegament ben plural d’iniciatives realitzades com l’organització de festes populars, casals per a infants o bé l’edició d’una publicació dedicada a Josep Raventós Valldosera.

Escolta l'entrevista a Jordi Paretas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions