Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Mossos d'Esquadra dissolen una concentració de 50 persones que feien una botellada a la Muntanyeta

L’Ajuntament d’Olèrdola insisteix en la necessitat de complir amb les mesures de contenció de la COVID-19 “per respecte i per precaució”

dimarts 27 octubre 2020

 

Segons han confirmat els Guàrdies Municipals d’Olèrdola, la matinada de dissabte a diumenge els Mossos d’Esquadra van dissoldre una concentració d’una cinquantena de persones que es trobaven fent una botellada a la finca municipal de La Muntanyeta. A la Muntanyeta s’hi van detectar una vintena de vehicles aparcats i una part dels assistents van ser identificats pels Mossos d’Esquadra. Es van confeccionar 15 actes administratives a joves provinents de diferents punts de la comarca i ara estan a l’espera de rebre la sanció aplicable en no respectar la normativa que prohibeix el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública.

 Josep Miquel Escofet, cap dels guàrdies municipals d’Olèrdola, confirmava l’abast de l’actuació realitzada la nit de dissabte a diumenge pels Mossos.(àudio)

 Des de l’Ajuntament també s’ha lamentat que en les darreres setmanes també s’hagin detectat altres botellades en espais oberts al municipi, especialment durant els caps de setmana, en els polígons del Clot de Moja i de Sant Pere Molanta. (àudio)

Escofet feia notar que no es pot al·legar desconeixement de la normativa perquè les mesures s’han difós ampliament.(àudio)

 Des de l’Ajuntament s’ha insistit en la necessitat que tothom compleixi amb les obligacions dictaminades pels governs nacional i estatal, “per respecte i per precaució”.

La dissolució d’aquesta botellada la nit de dissabte a diumenge arribava poc abans que s’aprovessin les restriccions a la mobilitat nocturna, l’anomenat “toc de queda”. Després d’una primera nit amb actuacions informatives, des de la nit d’aquest dilluns a dimarts ja s’apliquen les pertinents sancions a qui no compleixi aquestes restriccions, amb multes que poden anar dels 300 als 6.000 euros.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Josep Miquel Escofet clicant aquí

Document Actions