Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els municipis afectats demanaran informació sobre les obres de la rotonda de la c15 amb la n340

Josep Tort explica que els ajuntaments no han vist el projecte i no han pogut plantejar suggeriments

dimarts 20 maig 2014

Divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, anunciava l’inici de treballs de millora a l’Eix Diagonal. A la comarca, aquestes obres es concreten en l’adequació de la senyalització vertical i sobretot en la millora de la fluïdesa del trànsit a l’enllaç entre les carreteres N-340 i la C-15, amb la formació d’un segon carril a l’N-340, d’entrada a la rotonda, en sentit Vilafranca així com la instal·lació d’enllumenat a la mateixa rotonda.

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde, Josep Tort, recordava que la millora d’aquest punt de connexió era una reivindicació perseguida des de l’Ajuntament i l’Associació de Propietaris del Polígon de Sant Pere Molanta, després d’assolir-se la rotonda que millora l’accés directa al polígon des de la n340. Josep Tort recordava que els ajuntaments afectats per les cues que es formen en la confluència entre la n340 i la c15 ja havien demanat la millora al Departament, a través del Consell Comarcal. Josep Tort expressava satisfacció per l’inici de les obres però també feia notar que els treballs havien començat sense que es comptés amb l’opinió dels municipis afectats. (àudio)

Els ajuntaments d’Olèrdola, Avinyonet, Sant Cugat Sesgarrigues i la Granada havien manifestat que les cues des del polígon a la rotonda de la c15 havien provocat un increment de l’ús de camins municipals com a vies alternatives, com és el cas de vial Rossend Montané o la Carrerada. Els municipis desconeixen les característiques del projecte i dilluns preveuen mantenir una reunió per a vetllar que els treballs “no siguin un pedaç”, segons apunta Josep Tort.(àudio)

Josep Tort assenyala que ara no poden saber si el projecte que s’executa serà una solució adequada i acabarà amb les cues que es formen, especialment en el tram situat entre l’entrada al polígon i la rotonda durant les hores d’entrada i sortida de feina.(àudio)

Les retencions afecten una zona de sortida d’ambulàncies. Aquest desdoblament també l’havien demanat els treballadors dels polígons industrials de la zona i els pagesos penedesencs.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions