Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nous Diables petits de Moja preparen amb il.lusió la seva presència a la FM’17

Una de les grans novetats és que els Diables petits s’incorporen a la nit del ball de foc, divendres 28 de juliol

dijous 20 juliol 2017

La colla dels Diables petits de Moja porta un mes assajant per tal de conèixer totes les cançons de la colla. Les noves incorporacions, fins a 9 integrants, han d’assajar de valent si volen arribar al dia de la Festa Major amb les cançons ben apreses.

A més de participar en els actes habituals, una gran novetat serà la incorporació dels Diables petits a la nit del ball de foc, el divendres 28 de juliol. Cal dir que és tot un repte per a  la colla donada la seva dificultat. Tot i així,  confien que després de les proves i assaigs realitzats, no tindran cap problema per arrodonir aquest acte.

Durant aquests dies s’ha treballat amb diferents mètodes per tal d’aprendre les cançons de la colla, així com assolir el companyerisme i esperit d’equip que es vol transmetre. La Berta i el Roger, 2 timbalers nous de la colla, ens comenten com han estat aquests dies de treball i assaig.(àudio)

El conjunt dels Diables de Moja volen “compartir amb ells la seva il·lusió i esforç”, i transmetre que “ de ben segur que estaran força contents si veuen la plaça divendres i dissabte ben plena”.

Escolta l'entrevista feta per Josep Sesma a la Berta i al Roger, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions