Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els olerdolencs Ignasi Pellisa i Neus Rull guanyen els primers premis de les dues modalitats del 25è concurs de fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i Foix

Al concurs es van presentar 120 obres realitzades per una quarantena de participants
Amb aquesta fotografia "El cel al terra" guanyava el concurs Neus Rull
Amb aquesta fotografia "El cel al terra" guanyava el concurs Neus Rull

dilluns 09 desembre 2019

 

Al 25è Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix, organitzat pel grup de Fotografia Experimental de Castelldefels, s’hi van presentar 120 obres elaborades per una quarantena de participants.  El concurs convida als amants de la fotografia a captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos de la  bellesa singular dels paratges dels tres parcs naturals.

En la primera modalitat , destinada a premiar les millors imatges de qualsevol aspecte dels Parcs Naturals, la guanyadora va ser Neus Rull, veïna d’Olèrdola, per una original i evocadora imatge que capta el reflex d’una part de la natura en un toll d’aigua. En la segona de les modalitats , la dedicada a captar instantànies dels actes de la Festa Major del Parc, va guanyar també un veí d’Olèrdola, Ignasi Pellisa, per una fotografia de detall d’un joc de baldufa sobre un dels taulons de fusta habilitats per la festa. Un altre dels integrants de la Junta de l'Associació Fotogràfica de Moja, Oriol Domingo, va obtenir en aquest mateix apartat el 3r premi.

L’exposició itinerant del concurs de fotografia Viu el Parc comença a Castelldefels i romandrà a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Fernández Jurado fins al 10 de desembre. La mostra es composa d’una quarantena dels millors treballs presentats.

Document Actions