Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els partits amb presència a Olèrdola fan campanya de baixa intensitat per les eleccions Generals

ERC confia que un bon resultat a Madrid els ajudarà per les Municipals i Junts per Olèrdola valora que les Generals no tenen influència en els comicis locals
Els primers dies de campanya només eren visibles a Olèrdola cartells d'ERC
Els primers dies de campanya només eren visibles a Olèrdola cartells d'ERC

diumenge 14 abril 2019

Les formacions polítiques amb implantació al municipi d'Olèrdola afronten la campanya per a les eleccions Generals del proper 28 d'abril amb una activació de baixa intensitat , si fem cas de l'activitat programada en els propers dies. Les dues forces amb organització a Olèrdola que tenen candidatura referenciada per a les Generals són ERC i Junts per Olèrdola. I les dues han anunciat que no convocaran cap acte públic al municipi demanant el vot perquè concentren els seus esforços en els desplaçaments als actes centrals que els seus partits convoquin al territori.Sí que desplegaran el seu material de campanya en els espais reservats de propaganda electoral, sense descuidar pancartes i banderoles.

ERC es presenta amb el lema "Va de llibertat". Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d'ERC i candidata a l'alcaldia, resumia que defensen la llibertat i valorava que calia que ERC sigui forta a Madrid.(àudio)

Mascaró explicava que havien treballat la possibilitat de convocar aquests dies a Olèrdola dos actes, però els han hagut de posposar. Sí que seran actius en el desplegament de materials al municipi i en la crida a participar en actes com el que s'anuncia dijous a Vilanova, amb Gabriel Rufíán. Preguntada sobre la incidència que poden tenir els resultats de les Generals en les Municipals, Mascaró entèn que "un bon resutat a Madrid pot ajudar per les Municipals", a la vegada que confiava en què s'acabés reconeixent que la feina feta a l'oposició a Olèrdola "va en la línea" del que representa ERC.(àudio)

De la seva banda, Junts per Catalunya es presenta amb els lemes "Tu ets la nostra veu" i "Tu ets la nostra força". Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal del PDeCAT i candidata a l'alcaldia de Junts per Olèrdola, assenyala que els lemes volen expressar "la força" del cap de llista,  Jordi Sánchez, i la capacitat de comunicació de Laura Borràs.(àudio)

El PDeCAT d'Olèrdola participarà en els actes convocats al Penedès, però no organitzaran cap acte al municipi per dificultats d'agenda dels candidats. Per Villanueva, totes les formacions polítiques volen obtenir bons resultats en totes les eleccions. I afegeix que els resultats de les generals no influeix en el vot a les municipals.(àudio)

Escolta les entrevistes a Fina Mascaró i Mari Carme Villanueva, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions