Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els plens de l’Ajuntament d’Olèrdola es faran de manera rotativa en els 5 nuclis principals del municipi mentre durin les obres de l’edifici consistorial

Jordi Catasús, portaveu del govern, considera que és una oportunitat per “apropar la política municipal a tots els nuclis” i anunciava que el ple de dilluns es farà a Sant Pere Molanta
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal

dimarts 28 gener 2020

 

Mentre durin les obres de reforma a l’edifici consistorial, els plens de l’Ajuntament d’Olèrdola se celebraran de manera rotativa en els 5 nuclis principals del municipi. Així ho ha anunciat el portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, en una entrevista al programa “Les veus de l’Ajuntament”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Catasús  avançava que el ple ordinari de la setmana que ve tindrà lloc el dilluns 3 de febrer, a dos quarts de 8 del vespre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Les següents sessions, encara amb l’ordre a determinar, es preveuen distribuir entre Moja, Sant Miquel, Daltmar i Can Trabal. Catasús valorava que la celebració de plens de manera rotativa als nuclis del municipi “és una bona oportunitat per acostar la política municipal a tots els nuclis”.(àudio)

Catasús precisava que la ubicació rotativa dels plens en els nuclis principals d’Olèrdola és una circumstància temporal. Un cop acabades les obres de l’edifici de l’Ajuntament, la normativa marca que les sessions plenàries es facin a la seu consistorial.(àudio)

En altres municipis existeixen experiències de plens celebrats fora de la seu consistorial, però en el cas d’Olèrdola al govern municipal no li consta que hi hagin precedents. Catasús també posava l’accent en què la voluntat del govern era la de poder fer dos dels plens a Daltmar i Can Trabal, les dues urbanitzacions del municipi.(àudio)

Les obres obliguen a canviar l’emplaçament dels plens, però no es modifica ni l’horari ni la periodicitat. Les sessions ordinàries de ple s’han programat cada dos mesos, el primer dilluns de mes, a dos quarts de 8 del vespre.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions