Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els punts més alts de Daltmar i Can Trabal s’han llevat envoltats d’una dèbil i efímera nevada

La nevada ha estat molt localitzada, no ha provocat cap incidència destacada i ha estat més visible entre les 6 i les 8.
Imatge d'aquest matí de dimarts, al costat del dipòsit d'aigua de Daltmar
Imatge d'aquest matí de dimarts, al costat del dipòsit d'aigua de Daltmar

dimarts 20 març 2018

A diferència de la nevada del passat 28 de febrer, que va ser poc intensa però generalitzada al municipi, aquest dimarts la presència de la neu a Olèrdola ha estat testimonial i molt efímera. Només ha fet acte de presència de manera molt localitzada en els punts més elevats de Can Trabal i de Daltmar. I per un breu marge de temps

Les volves de neu han començat a caure amb freqüència als volts de quarts de 4 de la matinada. A partir de les 6 i fins les 8 del matí ha anat agafant en les zones més elevades i ombrívoles de les urbanitzacions, fent-se la neu ben visible en marges i als vehicles estacionats als carrers. L’aparició acte seguit de la pluja ha fet que la neu es desfés i que , ja a les 10 del matí, no es mantingués en pràcticament cap indret de la via pública.

Els agents municipals no han registrat cap incidència destacable en aquesta matinada de dilluns a dimarts ni durant les primeres hores del matí. A l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’ha atès a algun veí de Can Trabal que es posava en contacte amb l’Ajuntament sol·licitant ajuda per a retirar la neu i poder sortir amb el seu vehicle.

Durant aquest dimarts, la brigada municipal preveu escampar sal en vies de titularitat municipal per evitar l’aparició de plaques de gel, especialment en el camí que uneix Moja amb Daltmar.

Document Actions